Antboy 3 nu på DVD og VOD!

Den succesfulde afslutning på trilogien om drengen Pelle, der efter at være blevet midt af en genmodificeret myre, får superkræfter og bliver til Antboy, er nu ude på DVD og online tjenester såsom (CMore, iTunes og Blockbuster).

Følg Antboy på Facebook!

Antboy i problemer

Det er blevet sommer i Middellund, og Pelle (Oscar Dietz) nyder livet med kæresten Ida (Amalie Kruse-Jensen). Pelles tidligere fjende, Albert Gæmelkrå (Nicolas Bro), bedre kendt som Loppen, er blevet løsladt og har fået fast arbejde hos Alicia Dufort (Paprika Steen), Exofarms nye direktør. Men ikke alt er helt, som det skal være, og snart kastes Antboy ud i det ultimative opgør, når en ny superhelt (Samuel Ting Graf) pludselig tager sit indtog.

Instruktør Ask Hasselbalch siger: – ”ANTBOY 3, som danner afslutningen på trilogien om den danske superhelt, kombinerer charmen og humoren fra den første ANTBOY film og spændingen og effekterne fra ANTBOY 2. Den kommer til at danne det foreløbige og endelige klimaks på en historie, som både byder på nye karakterer, men naturligvis også et gensyn med de mange velkendte karakterer, hvoraf nogle vil afsløre overraskende nye sider af sig selv. ANTBOY 3 vil kombinere det bedste fra de to foregående film og dermed levere den værdige afslutning på superhelte trilogien, der har været på tegnebrættet fra allerførste færd”.

Manuskripterne til trilogien om Antboy er skrevet af Anders Ølholm og baseret på den populære og anmelderroste danske børnebogsserie på seks bind af Kenneth Bøgh Andersen. De to første film om Antboy har modtaget både dansk og international anerkendelse og er solgt til distribution i flere end 25 territorier verden over. Den første film var udtaget til Toronto International Film Festival, mens efterfølgeren deltog i konkurrence ved Berlin Film Festivals Generation Plus program. Begge film modtog en Robert som Årets Børne- og Ungdomsfilm.                         

På rollelisten er desuden de to piger Cecilie Alstrup Tarp og Astrid Juncher-Benzon, som gentager deres roller som Amanda og Maria, der også spillede Furien, samt Lærke Winther og Frank Thiel som Pelles mor og far. 

ANTBOY 3 er produceret af Lea Løbger for Nimbus Film Aps i co-produktion med Junafilm, Norddeutscher Rundfunk NDR. Filmen er finansieret med støtte fra Det Danske Filminstitut, Filmförderung Hamburg Schleswig-Holstein, Film Fyn og Attraction Distribution i samarbejde med TV 2|Danmark og C MORE entertainment. I Danmark distribueres ANTBOY 3 af SF Film A/S.