Lea Løbger

Producer

Producer Den Danske Filmskole, 2003-2007

Sommerkursus på NYU, New York. Producing for Film and Television, 2005

Producer på Super16, 2001-2003

Den Europæiske Filmhøjskole, 1998-1999

Filmografi

Filmografi

ANTBOY, 2013

DE SMÅ FUGLE, 2012

NABOLANDSKANALERNE , 2011

VØLVENS FORBANDELSE , 2009

DER ER INGEN ENDE PÅ VEJLE, 2007

MR. P, 2007

TIDEVANDET, 2006

PIGE MED MOBIL, 2005

DANI, 2003

IKKE HØRE, IKKE SE…  2003

ANTBOY ÅRETS BØRNEFILM - IGEN

September 05, 2014

ANTBOY har vundet Svend-prisen 2014 for Årets Mest Populære Danske Børnefilm ved Danmarks Film- og Kulturdage i Svendborg.

NY ANTBOY APP

October 22, 2014

ANTBOY SOLGT TIL USA

September 10, 2013

Allerede før Nimbus' kommende superheltefilm havde haft verdenspremiere var den solgt til amerikansk distribution.