STEPPEULVEN: GALLAPREMIERE

Steppeulven Gallapremiere

Onsdag d. 18. februar var der gallapremiere på STEPPEULVEN i Bremen Teater. Blandt gæsterne var blandt andet Iben Nagel Rasmussen og tidligere medlem af Steppeulvene Stig Møller.

STEPPEULVEN handler om en ung generations oprør i 1960erne. Digterspiren Eik Skaløe forelsker sig hovedkulds i den unge og smukke fredsaktivist Iben Nagel Rasmussen. Iben elsker Eik, men tager hans paroler om fri kærlighed alvorligt og nægter kun at binde sig til én mand. Desperat forsøger Eik at vinde hende for sig selv ved på skift at blive poet, forfatter, nomade, junkie og til sidst forsanger i det berygtede og berømte band Steppeulvene.

Til sidst må Eik erkende sit nederlag og i 1968 rejser han mod drømmenes land i øst. Sangen “Itsi Bitsi tag med mig til Nepal” bliver hans sidste, vemodige sang til sit livs store kærlighed.

STEPPEULVEN er instrueret af Ole Christian Madsen med manuskript af Bo Hr. Hansen og Ole Christian Madsen. Filmen er produceret af Lars Bredo Rahbek fra Nimbus Film og co-produceret med MP Film Production, Bleck Film & TV AB, Beofilm Post Production og Mainstream APS.

Filmen distribueres af SF Film og har premiere i danske biografer d. 19. februar 2015.