ROBOTBROR inviteres til BFI London Film Festival 2022

På Nimbus Film er vi stolte af at kunne fortælle, at ROBOTBROR er udtaget til at deltage i den 66. BFI London Film Festival, der afholdes fra d. 5.-16. oktober 2022. ROBOTBROR vil blive vist som del af festivalens Family program. 

Filmen ROBOTBROR er en dansk science fiction-film for hele familien, der omhandler teknologiens indflydelse på børn og unge. ROBOTBROR foregår i en nær fremtid, hvor klimaproblemerne er løst, og alle børn har deres egne menneskelignende robotter, der følger dem rundt som personlige assistenter. 

ROBOTBROR er baseret på Morten Dürrs børnebog “Robotten kan skide!” og omsat til film af Frederik Nørgaard, der tidligere har stået bag familiefilmene Villads fra Valby, Kidnappet og Team Albert. Filmen er produceret af Jasmine Hermann Naghizadeh for Nimbus Film, med støtte fra Det Danske Filminstituts konsulentordning og FilmFyn. Den distribueres af Scanbox Entertainment og har Sola Media som international salgsagent. Foruden filmen er der i samarbejde med Niila Games lavet et mobilspil til børn med afsæt i filmens univers, som du kan hente her: https://apps.apple.com/dk/app/robotbror/id1593850718?l=da 

BFI London Film Festival er Storbritanniens førende filmfestival og en levende fejring af en divers og international filmscene, som tiltrækker et stort publikum i London såvel som i partnerbiografer i andre centrale byer i Storbritannien. Samtidig deltager over 3.000 britiske og internationale presse- og branchefolk hvert eneste efterår i festivalen. BFI byder på en bred vifte af kvalitetsfilm, og de efterspurgte visninger gør det til et attraktivt sted for international lancering.