Praktikanter søges til producerassistent og reader stillinger

BRÆNDER DU FOR FILM?

– kom i praktik hos os

… Vi er et af Danmarks største filmselskaber, har en række prisvindere bag os, og i det nye år mangler vi praktikanter i to forskellige funktioner:

 

 

1) Producerassistent

Vil du gerne vide, hvordan ideer bliver til virkelighed? Hvordan tandhjulene drejer i professionel fiktionsproduktion? Hvordan kunstneriske, økonomiske og strategiske processer går hånd i hånd? Hvordan filmbranchen fungerer og der samarbejdes – også på internationalt niveau? Så er det måske dig, Nimbus Film kan tilbyde praktikplads som producer-assistent.

 

Stillingen

Du følger producerens arbejde og kommer i berøring med manusudvikling, casting, budgettering, finansiering, jura, produktion, filmlancering og festivalstrategi.

 

Du koordinerer filmfaglige processer og samarbejder med nogle af filmbranchens vigtigste aktører – nationalt og internationalt. Det giver dig perspektiv, erfaring og strategisk indsigt i processerne – og til måske selv en dag at kunne gøre fiktionsproduktion til en forretning?

 

Med opgaverne følger et stort ansvar, så du får løbende feedback og evalueres.

 

Oven i hatten møder du en masse folk fra branchen, kommer til at indgå i en stab af sprudlende og engagerede medarbejdere og et team af unge ligesindede og får medansvar for at drive et af Danmarks bedste filmselskaber, du udvikler dig fagligt og personligt gennem opgaverne, seminarer og sociale aktiviteter.

 

Kvalifikationer

Du skal kunne holde mange bolde i luften, være arbejdsom, tage selvstændigt initiativ, kommunikere på dansk og engelsk, have lyst til at organisere og få ting til at ske. Hvis du har særlige interesser og evner, prøver vi udvikle på disse også. Du må gerne have kørekort.

 

 

2) Reader

Vil du arbejde seriøst med vurdering af filmmanuskripter? Vil du vide alt om, hvordan man screener manuskripter og bøger for at finde egnede film- og tvprojekter? Har du lyst til at læse rigtig meget stof og skærpe dine dramaturgiske evner? Så er det måske dig, Nimbus Film kan tilbyde en praktikplads som reader.

 

Stilling

Du kommer til at læse bøger, synopser, treatment og manuskripter – i stor stil. I tæt samarbejde med vores udviklingsproducer skal du vurdere, hvad der er egnet til filmatisering.

 

Du får mulighed for at fintune dit flair for at skrive dramaturgiske vurderinger, og får indblik i samarbejdet mellem bogforlag, manuskriptforfattere, instruktører og filmbranchens øvrige aktører, funktioner og interesser generelt.

 

Oven i hatten møder du en masse folk fra branchen, kommer til at indgå i en stab af sprudlende og engagerede medarbejdere og et team af unge ligesindede og for medansvar for at drive et et af Danmarks filmselskab, du udvikler dig og netværker gennem seminarer og sociale aktiviteter.

 

Kvalifikationer

Du er fortrolig med de gængse filmgenrer, -analysemetoder og –værktøjer. Du brænder for dramaturgi og filmdramaturgi i særdeleshed. Praktikken er særlig interessant, hvis du går med en manuskriptforfatter i maven.

Du behersker dansk og engelsk, gerne svensk/norsk og er velformuleret i skrift og tale, analytisk, struktureret, arbejdsom, metodisk og initiativrig. Du deler din viden, samarbejder og brænder for dit arbejde. Du har fornemmelse for, hvad en god film er rundet af, uden at blive for ”teoretisk” i dine begrundelser. Du må gerne have kørekort.

 

 

Praktisk info

Perioden løber ca. 6 mdr og svarer til en fuldtidsstilling, dog med mulighed for at følge et fag eller have studiearbejde sideløbende. Arbejdet er fleksibelt og du superviseres løbende. Praktikken foregår på Hauchsvej 17, 1825 Frederiksberg.

 

Du er under uddannelse og kan dokumentere, at praktikforløbet er meritgivende og godkendt på dit studie (og således SU-godkendt). Du må ikke modtage arbejdsløshedsgodtgørelse eller kontanthjælp under praktikken. Praktikpladsen er ulønnet.

Ansøgningfrist 

Ansøgninger og spørgsmål rettes til Claus Thobo-Carlsen på admin@nimbusfilm.dk. Der holdes samtaler ud fra ansøgninger, så jo tidligere du søger, jo bedre muligheder. Sidste frist 16/12. Fristen for reader stillingen er rykket til 15/1 -17. 

Praktikperioden løber fra jan/feb – jun/juli 2017