Praktikanter søges til stilling som producerassistent

Vil du i praktik som filmproducer?
Vil du gerne vide, hvordan ideer bliver til film og tv-serier? Hvordan kunstneriske, økonomiske og strategiske processer går hånd i hånd i professionel film- og tv-serie produktion? Så er det måske dig, Nimbus Film kan tilbyde praktikplads.

Praktikperioden løber fra februar 2020 til og med juni 2020
Stillingen:
Du bliver assistent til en af vores producere og lærer om filmfaglige processer og samarbejder med nogle af filmbranchens vigtigste aktører – nationalt og internationalt. Det giver dig perspektiv, erfaring og strategisk indsigt i processerne – og til måske selv en dag at kunne gøre fiktionsproduktion til en forretning.

Med opgaverne følger et stort ansvar, så du får løbende feedback og evalueres.

Du følger producerens arbejde som koorinator og kommer i berøring med manusudvikling, casting, budgettering, finansiering, jura, produktion, filmlancering og festivalstrategi og bliver klædt på til udfordringerne gennem intern undervisning og seminarer.

Du indgår i en stab af sprudlende og engagerede medarbejdere og får medansvar for at drive et af Danmarks bedste filmselskaber, mens du udvikler dig fagligt, personligt og gennem sociale netværksdannende aktiviteter.

Kvalifikationer:
Du skal kunne holde mange bolde i luften, være arbejdsom, tage selvstændigt initiativ, kommunikere på dansk og engelsk, have lyst til at organisere og få ting til at ske. Hvis du har særlige interesser og evner, prøver vi udvikle på disse også. Du må gerne have kørekort.

Du er under uddannelse og kan dokumentere, at praktikforløbet er meritgivende og godkendt på dit studie (og således SU-godkendt). Du må ikke modtage arbejdsløshedsgodtgørelse eller kontanthjælp under praktikken. Praktikpladsen er ulønnet.

Praktisk info:
Perioden løber ca. 5 mdr og svarer til en fuldtidsstilling dog med mulighed for at følge et fag eller have studiearbejde sideløbende. Praktikken foregår på Vesterbrogade 149, 1620 Købehavn V.

Nimbus Film
…er et af Danmarks største filmselskaber og i rivende udvikling. Vores lokaler er på Vesterbro ikke langt fra den nye metro. Vi har en række prisvindende film og tv-serier bag os og en masse spændende nyt i udvikling. Læs mere på www.nimbusfilm.dk.

Ansøgningsfrist:
Hvis du er interesseret så søg nu, da begrænset antal pladser. Ansøgninger behandles løbende. Skriftlig ansøgning rettes til Claus Thobo-Carlsen på admin@nimbusfilm.dk.