ANTBOY-SMS-JULEKALENDER

Forfatteren bag Antboy-bøgerne, Kenneth Bøgh Andersen, har igen i år lavet en ANTBOY-SMS-JULEKALENDER, hvor du hver dag kan modtage en SMS-historie på din mobil.

 

Historierne følger Pelle Nøhrmann a.k.a. Antboy og hans SMS-udveksling med hans gode ven Wilhelm. Kom i julehumør sammen med Danmarks sejeste tissemyre og læs med fra d. 1. december og frem til juleaften.

Julekalenderen er gratis og bestilles ved at SMS’e ANTBOY til 1277

SMS fra Antboy er den anden SMS-julekalender, Kenneth Bøgh Andersen har skrevet. Den første hed SMS fra Julemanden og kan bestilles ved at SMS’e SP JULEMAND til 1277.

 

SMS fra Antboy udgives af SMSpress i samarbejde med Bibliotekerne i Danmark.

 

ANTBOY: DEN RØDE FURIES HÆVN har biografpremiere d. 25. december.

I filmen kan du følge Pelle, der nu er fyldt tretten år, og som nyder livet som superhelt. Hans største ønske er at blive kæreste med veninden Ida, men det er ikke så let. Samtidig står myredrengen pludseligt overfor en mere skrupelløs rival, nemlig Christian – den nye dreng i skolen, der ikke skyer nogle midler for at stjæle Ida fra ham. Og som om det ikke er nok, så er Pelle også hjemsøgt. Antboy og Wilhelm tror først, at det er et poltergeist, der er på spil. Men det viser sig hurtigt, at det er en ny superskurk, der har meldt sig på banen.