ANTBOY ÅRETS BØRNEFILM – IGEN

ANTBOY har vundet Svend-prisen 2014 for Årets Mest Populære Danske Børnefilm ved Danmarks Film- og Kulturdage i Svendborg.

Svend-prisen uddeles af Foreningen af Filmudlejere i Danmark og udmærker sig ifølge arrangørerne ved at være den eneste danske filmpris, hvor publikum alene bestemmer, hvem der skal vinde. Vistnok ud over ZULU Awards, som ANTBOY også vandt ?

Er du til ANTBOY, så læg dig på lur til den kommende ANTBOY: Den Røde Furies Hævn, som får dansk premiere 25/12 HER!

ANTBOY_SVENDPRISEN_2014_ASK_LEA_NICOLAS

Instruktør Ask Hasselbalch, Nicolas Bro, og den ene af Antboys producere, Lea Løbger, modtager her Svend-prisen for Årets Mest Populære Danske Børnefilm.

 

PITCH: ANTBOY: DEN RØDE FURIES HÆVN

Antboy er mere populær end nogensinde, efter han har besejret Albert Gæmelkrå aka superskurken Loppen. Loppen spenderer sine dage i en celle på Dragsbrogs sindssygeklinik.

Pelle, der nu er fyldt tretten, nyder livet som superhelt. Hans største ønske er at blive kæreste med veninden Ida, men det er ikke så let. Samtidig står myredrengen pludseligt overfor en mere skrupelløs rival, nemlig Christian – den nye dreng i skolen, der ikke skyer nogle midler for at stjæle Ida fra ham.

Og som om det ikke er nok, så er Pelle også hjemsøgt. Antboy og Wilhelm tror først, at det er et poltergeist, der er på spil. Men det viser sig hurtigt, at det er en ny superskurk, der har meldt sig på banen.

 

ANTBOY: DEN RØDE FURIES HÆVN er instrueret af Ask Hasselbalch. Filmen har manuskript af Anders Ølholm, og er produceret af Eva Jakobsen fra Nimbus Film i co-produktion med JunaFilm UG og NDR Fernsehen, med støtte fra DFI, Filmförderung, Hamburg Schleswig-Holstein, Deutscher FilmFörderfonds, Nordisk Film, TV Fond og i samarbejde med TV2 Danmark og C More Entertainment.

Filmen distribueres af SF Film og får dansk biografpremiere d. 25. december 2014.