MESTEREN er gået i produktion

Charlotte Sieling instruerer ny dansk film: Mesteren

Mandag d. 14 december gik den kommende Nimbus Film Mesteren i produktion. Mesteren tager udgangspunkt i far-søn temaet, der udspiller sig i et internationalt kunstmiljø i København – hvor vi møder far og søn spillet af Søren Malling og Jakob Oftebro. Sus Wilkins, Søren Pilmark og norske Ane Dahl Torp medvirker ligeledes i filmen.

Charlotte Sieling er instruktøren bag det kommende danske drama og hun har ligeledes skrevet manuskriptet. Sieling spillefilmsdebuterede i 2009 med ”Over gaden under vandet”. Før stod hun bag kameraet på danske stor serier som ”Krøniken” og var konceptuerende instruktør på ”Broen”. Efter stor succes rykkede hun en årrække til USA, hvor hun bl.a. har instrueret serier som ”Homeland”, ”White Collar”, ”The Americans” og den kommende ”Queen of the South”. For en tid er hun tilbage på dansk jord.

“Malling og Oftebro har en vanvittig energi, som gnistrer foran kameraet. De spiller to kunstnere, far og søn, som lige har mødt hinanden for første gang. Faren er på toppen af sin karriere, sønnen er det næste store skud i kunstverdenen. Deres relation udvikler sig til en sindsoprivende eksistentiel og kunstnerisk duel, da faren ingen planer har om at være far, og sønnen ingen planer har om blot at lære sin far at kende,” siger Charlotte Sieling om sin kommende film.

Mesteren

Producer og hovedrolle fortsætter samarbejdet

Lars Bredo Rahbek producerer Mesteren for Nimbus Film. Rahbek har netop produceret den kommende Tordenskjold & Kold, der også har Jakob Oftebro i hovedrollen. Begge ser frem til det kommende samarbejde efter et meget vellykket samarbejde på deres tidligere film. Filmen har fået tildelt 8 mio. kr. i produktionsstøtte fra DFI’s konsulentordningen ved Steen Bille.

Filmen distribueres af SF Film og har en forventet premieredato i starten af 2017 omkring et år efter Tordenskjold & Kold.