Jonas Risvigs første spillefilm hos Nimbus

Jonas Risvig – 29 år, stortalent og filminstruktør – laver sin første spillefilm sammen med Nimbus Film.

Jonas Risvig instruerer sin første spillefilm! Filmen bliver produceret af producer Jasmine Hermann Naghizadeh ved Nimbus Film. 

Den autodidakte filminstruktør og manuskriptforfatter har tidligere vundet priser for både dokumentarfilm, musikvideoer og kortfilm.

De seneste år har Risvig dog på rekordtid markeret sig som Danmarks bedste ungdomsportrættør med serier som CENTRUM, DRENGE, SALSA, ZUSA, GRÆNSER og FLOKKEN.

Med sin første spillefilm greenlightet starter Jonas Risvig sammen med Nimbus Film et nyt kapitel i sin karriere. Jonas Risvig får nu lov til at skrue helt op for den kunstneriske udfoldelse, når ungdommens mange valg, dilemmaer og konflikter skal skildres. 

”Det kommer til at markere et nyt kapitel for mig som instruktør, og jeg er spændt på at se hvad mit publikum synes om det,” sagde Jonas Risvig til Ekko og Soundvenue, og fortsætter: ”Filmen ligner intet andet jeg kender til, og jeg tør godt sige: Hvis jeg aldrig måtte lave flere fortællinger. Så måtte den her film gerne være mit punktum” siger Jonas Risvig til Soundvenue.

Om projektet udtaler producer ved Nimbus Film, Jasmine Hermann Naghizadeh: ”Det er fantastisk endelig at kunne greenlighte Jonas’ debutfilm. Han er et kreativt kraftværk og unik stemme i ungdomsfiktion, og siden vi først begyndte at udvikle projektet sammen for 2,5 år siden, har jeg glædet mig til at løfte hans fortællinger op på det store lærred. Forhåbentlig bliver denne film den første af mange, vi skal lave sammen.” 

Optagelserne til Jonas Risvigs første spillefilm starter i september. Filmen er støttet og finansieret af DFI ved konsulent Lotte Svendsen, FilmFyn, DR, Scanbox og Nimbus Film.

Du kan læse meget mere om nyheden på Soundvenue og Ekko Film.