Robotbror har haft åbningsuge!

Vinterferiens helt særlige filmoplevelse

Efter en stemningsfuld forpremiere i Imperial med knæklys og droneudlodning, fik Robotbror præmiere d. 10. Februar landet over. Den indtog biograferne op til vinterferien, og har ellerede fået en masse fine anmeldelser med sig. Robotbror får bl.a. ros for at være en vellykket og anderledes sci-fi film, hjertevarm og “vinterferiens helt særlige filmoplevelse”. 

Filmens hovedroller er spillet af de unge talenter Selma Iljazovski og Philip Elbech, og det øvrige dygtige cast består bl.a. af Lars Brygmann som den forældede men kærlige robotbamse Robbi, Lise Baastrup og Kristian Ibler som de to hippe men skøre forældre og Frederik Nørgaard, filmens instruktør, som klassens kontante zen-lærer. 

Bagom filmen

Filmen er baseret på børnebogen Robotten kan skide! af Morten Dürr, og er adapteret af Frederik Nørgaard. Den er produceret af Jasmine Hermann Naghizadeh, Nimbus Film, støttet af Dansk Filminstitut, Filmfyn, co-finansieret af Scanbox, DR og RUV, udviklet med støtte fra Creative Europe Media Programme og distribueret af Scanbox Entertainment. 

Du kan fortsat se den omtalte hjertevarme børne sci-fi i biografen, og dykke videre ind i universet gennem mobilspillet Robotbror: Teknotaskens Magt, som er udviklet af Niila Games. Tag med skuespilleren Philip Elbech på besøg hos spildesignerne her: https://www.youtube.com/watch?v=YvAEgw2WAO0&t=26s