NIMBUS SØGER PRODUCERASSISTENT-PRAKTIKANTER

Praktik som filmproducer?

Vil du gerne vide, hvordan ideer bliver til film og tv-serier? Hvordan man kommer ind i filmbranchen, hvordan manuskripter udvikles, hvordan kunstneriske, økonomiske og strategiske processer går hånd i hånd i professionel film- og tv-serie produktion…? Så er det måske dig, Nimbus Film kan tilbyde praktikplads.

Praktikperioden løber fra februar 2024 til og med juni 2024

Stillingen
Du bliver assistent til produceren og lærer om filmfaglige processer og samarbejder på kryds og tværs og med filmbranchens vigtigste aktører – nationalt og internationalt. Det giver dig perspektiv, erfaring og strategisk indsigt i processerne – og til måske selv en dag at kunne gøre fiktionsproduktion til din levevej.

Med opgaverne følger et stort ansvar, så du får løbende feedback og evalueres.

Du følger producerens arbejde som koordinator og kommer i berøring med kreativ manus- og projektudvikling, research, casting, finansiering, økonomi og budgettering, jura, teknisk produktion, lancering og festivalstrategi – ja, bliver klædt bredt på til en bred palet af udfordringer gennem praktiske opgaver og interne seminarer.

Du indgår i en stab af sprudlende og engagerede medarbejdere og får medansvar for at drive et af Danmarks bedste filmselskaber, mens du udvikler dig fagligt, personligt og gennem sociale netværksdannende aktiviteter.

Kvalifikationer
Du skal kunne holde mange bolde i luften, være arbejdsom, tage selvstændigt initiativ, kommunikere på dansk og engelsk, have lyst til at organisere og få ting til at ske. Hvis du har særlige interesser og evner, prøver vi udvikle på disse også. Du må gerne have kørekort.

Du er under uddannelse og kan dokumentere, at praktikforløbet er meritgivende og godkendt på dit studie (og således SU-godkendt). Du må ikke modtage arbejdsløshedsgodtgørelse eller kontanthjælp under praktikken. Praktikpladsen er ulønnet.

Praktisk info
Perioden løber ca. 5 måneder og svarer til en fuldtidsstilling -dog med mulighed for at følge et fag eller have studiearbejde sideløbende. Praktikken foregår på Vesterbrogade 149, 1620 Købehavn V.

Nimbus Film
…er et af Danmarks største filmselskaber og i rivende udvikling med en række prisvindende film og tv-serier bag os og en masse spændende nyt i udvikling. Læs mere på www.nimbusfilm.dk.

Ansøgningsfrist
Hvis du er interesseret så søg nu, da begrænset antal pladser. Ansøgninger behandles løbende. Skriftlig ansøgning rettes til Claus Thobo-Carlsen på: admin@nimbusfilm.dk.