ANTBOY: DEN RØDE FURIES HÆVN – GALLAPREMIERE

Den anden film i rækken om Antboy, ANTBOY: DEN RØDE FURIES HÆVN, har nu haft gallapremiere.

ANTBOY_OSCAR_DIETZ

Foto: Krestine Havemann (BILLEDBLADET)

 

Gallapremieren på ANTBOY: DEN RØDE FURIES HÆVN fandt sted søndag d. 14. december. Nordisk Film Biografer Imperial i København var fyldt til randen med glade børn og voksne, som var spændte på at se den nye film.

ANTBOY: DEN RØDE FURIES HÆVN handler om Pelle, der nu er fyldt tretten, og nyder livet som superhelt. Hans største ønske er at blive kæreste med veninden Ida, men det er ikke så let. Samtidig står myredrengen pludseligt overfor en mere skrupelløs rival, nemlig Christian – den nye dreng i skolen, der ikke skyer nogle midler for at stjæle Ida fra ham. Og som om det ikke er nok, så er Pelle også hjemsøgt. Antboy og Wilhelm tror først, at det er et poltergeist, der er på spil. Men det viser sig hurtigt, at det er en ny superskurk, der har meldt sig på banen.

 

ANTBOY: DEN RØDE FURIES HÆVN er instrueret af Ask Hasselbalch. Filmen har manuskript af Anders Ølholm, og er produceret af Eva Jakobsen fra Nimbus Film i co-produktion med JunaFilm UG og NDR Fernsehen, med støtte fra DFI, Filmförderung, Hamburg Schleswig-Holstein, Deutscher FilmFörderfonds, Nordisk Film, TV Fond og i samarbejde med TV2 Danmark og C More Entertainment.

Filmen distribueres af SF Film og får dansk biografpremiere d. 25. december 2014.