PRAKTIK SOM READER

Stillingen som reader er besat.
Hvis du stadig er nysgerrig på stillingen, så vend tilbage i efteråret, hvor vi søger igen.

Filmmanuskripter og dramaturgi?
– kom i praktik på Nimbus Film

Vil du arbejde seriøst med vurdering af filmmanuskripter? Vil du vide alt om, hvordan man screener manuskripter og bøger for at finde egnede film- og tvprojekter? Har du lyst til at læse rigtig meget stof og skærpe dine dramaturgiske evner? Så er det måske dig, Nimbus Film kan tilbyde en praktikplads som reader.

Praktikperioden løber fra august 2021 til og med januar 2022

Stilling
Du kommer til at læse bøger, synopser, treatment og manuskripter – i stor stil. I tæt samarbejde med vores udviklingsproducer skal du vurdere, hvad der er egnet til filmatisering.

Du får mulighed for at fintune dit flair for at skrive dramaturgiske vurderinger, og får indblik i samarbejdet mellem bogforlag, manuskriptforfattere, instruktører og filmbranchens øvrige aktører, funktioner og interesser generelt.

Oven i hatten møder du en masse folk fra branchen, kommer til at indgå i en stab af sprudlende og engagerede medarbejdere og et team af unge ligesindede og for medansvar for at drive et et af Danmarks filmselskab, du udvikler dig og netværker gennem seminarer og sociale aktiviteter.

Kvalifikationer
Du er fortrolig med de gængse filmgenrer, -analysemetoder og –værktøjer. Du brænder for dramaturgi og filmdramaturgi i særdeleshed. Praktikken er særlig interessant, hvis du går med en manuskriptforfatter i maven.

Du behersker dansk og engelsk, gerne svensk/norsk og er velformuleret i skrift og tale, analytisk, struktureret, arbejdsom, metodisk og initiativrig. Du deler din viden, samarbejder og brænder for dit arbejde. Du har fornemmelse for, hvad en god film er rundet af, uden at blive for ”teoretisk” i dine begrundelser. Danskkundskaber forudsættes. Du må gerne have kørekort.

Praktisk info
Perioden løber små 6 mdr og svarer til en fuldtidsstilling, dog med mulighed for at følge et fag eller have studiearbejde sideløbende. Arbejdet er fleksibelt og du superviseres løbende. Praktikken foregår på Vesterbrogade149, 1620 København V.

Du er under uddannelse og kan dokumentere, at praktikforløbet er meritgivende og godkendt på dit studie (og således SU-godkendt). Du må ikke modtage arbejdsløshedsgodtgørelse eller kontanthjælp under praktikken. Praktikpladsen er ulønnet.

Nimbus Film
…er et af Danmarks største filmselskaber og i rivende udvikling. Vi flytter til ny adresse på Vesterbro ikke langt fra den nye metro. Vi har en række prisvindende film og tv-serier bag os og en masse spændende nyt i udvikling. Læs mere på www.nimbusfilm.dk.

Ansøgning
Ansøgninger og spørgsmål rettes til Claus Thobo-Carlsen på mail på admin@nimbusfilm.dk. Ansøgningsfrist: ansøgninger og samtaler behandles løbende; jo før du søger, des bedre chancer.