Claus Thobo-Carlsen

Head of Management

Cand. mag i Filmvidenskab, Københavns Universitet med efteruddannelse indenfor ledelse. Kom til Nimbus i 2003, tidligere reklameproducer.

Lyder titlen ´head of management´ (på dansk ´administrationschef´ hvilket ikke er dækkende for Claus, som i mange år krediteret som állestedsnærværende´).

Claus står for den daglige drift af huset med alt hvad det indebærer og har speciale i at få ting til at fungere på begrænsede budgetter – og ikke mindst et godt øje for at rekruttere nye talenter gennem husets producertrainee- samt praktikantordning, som Claus leder.

Som del af ledelses- og producergruppen har Claus også gennem tiden haft et have af flyvende roller indenfor udvikling, produktion, finansiering, kreativ ledelse og PR og meget andet. Kort sagt er Claus generalisten i huset og kan svare på det meste – på mange film kan man se ham krediteret som ´allestedsnærværende´ i stedet for ´administrationschef´, som ikke er helt dækkende.

Bor i Hjortekær, to voksne børn + delehund. Naturmenneske. Speaker i sin fritid og kan høres i tv uden at man lige véd det…