Vil du stå i lære hos en filmproducer?

-kom i praktik på Nimbus Film

Vil du gerne vide, hvordan ideer bliver til virkelighed? Hvordan tandhjulene drejer i professionel fiktionsproduktion? Hvordan kunstneriske, økonomiske og strategiske processer går hånd i hånd? Hvordan filmbranchen fungerer og der samarbejdes – også på internationalt niveau? Så er det måske dig, Nimbus Film kan tilbyde praktikplads som producer-assistent.

Praktikperioden løber fra jan/feb – jun/juli 2018

Stillingen

Du følger producerens arbejde og kommer i berøring med manusudvikling, casting, budgettering, finansiering, jura, produktion, filmlancering og festivalstrategi.

Du koordinerer filmfaglige processer og samarbejder med nogle af filmbranchens vigtigste aktører – nationalt og internationalt. Det giver dig perspektiv, erfaring og strategisk indsigt i processerne – og til måske selv en dag at kunne gøre fiktionsproduktion til en forretning?

Med opgaverne følger et stort ansvar, så du får løbende feedback og evalueres.

Oven i hatten møder du en masse folk fra branchen, kommer til at indgå i en stab af sprudlende og engagerede medarbejdere og et team af unge ligesindede og får medansvar for at drive et af Danmarks bedste filmselskaber, du udvikler dig fagligt og personligt gennem opgaverne, seminarer og sociale aktiviteter.

Kvalifikationer

Du skal kunne holde mange bolde i luften, være arbejdsom, tage selvstændigt initiativ, kommunikere på dansk og engelsk, have lyst til at organisere og få ting til at ske. Hvis du har særlige interesser og evner, prøver vi udvikle på disse også. Du må gerne have kørekort.

Praktisk info

Perioden løber ca. 6 mdr og svarer til en fuldtidsstilling, dog med mulighed for at følge et fag eller have studiearbejde sideløbende. Praktikken foregår på Hauchsvej 17, 1825 Frederiksberg.

Du er under uddannelse og kan dokumentere, at praktikforløbet er meritgivende og godkendt på dit studie (og således SU-godkendt). Du må ikke modtage arbejdsløshedsgodtgørelse eller kontanthjælp under praktikken. Praktikpladsen er ulønnet.

Nimbus Film

…er et af Danmarks største filmselskaber og bor på 5 min fra Vesterport på Frederiksberg. Vi har prisvindende film og tv-serier bag os og en masse spændende nyt i udvikling. Læs mere på www.nimbusfilm.dk.

Ansøgning                                                                            

Ansøgninger og spørgsmål rettes til Claus Thobo-Carlsen på mail på admin@nimbusfilm.dk. Ansøgningsfrist: ansøgninger og samtaler behandles løbende; jo før du søger, des bedre chancer.