Aspirerende manusmand eller -kvinde søges!

– for du skal da i praktik som reader hos Nimbus Film!

Vil du arbejde seriøst med vurdering af filmmanuskripter? Vil du vide alt om, hvordan man screener manuskripter og bøger for at finde egnede film- og tv-projekter? Har du lyst til at læse rigtig meget stof og skærpe dine dramaturgiske evner? Så er det måske dig, Nimbus Film kan tilbyde en praktikplads som reader.

Praktikperioden løber fra aug/sep ´18 – jan/feb ´19 

Stilling

Du kommer til at læse bøger, synopser, treatments og manuskripter – i stor stil. I tæt samarbejde med vores udviklingsproducer skal du vurdere, hvad der er egnet til filmatisering.

Du får mulighed for at fintune dit flair for at skrive dramaturgiske vurderinger og får indblik i samarbejdet mellem bogforlag, manuskriptforfattere, instruktører og filmbranchens øvrige aktører, funktioner og interesser generelt.

Oven i hatten møder du en masse folk fra branchen, kommer til at indgå i en stab af sprudlende og engagerede medarbejdere og et team af unge ligesindede. Sammen har I ansvaret for at drive et et af Danmarks største filmselskaber. Og vi lover dig, at du kommer til at udvikle både dig selv og dine netværker gennem bl.a. seminarer og sociale aktiviteter.

 

Kvalifikationer

Du er fortrolig med de gængse filmgenrer, -analysemetoder og –værktøjer. Du brænder for dramaturgi og filmdramaturgi i særdeleshed. Praktikken er særlig interessant, hvis du går med en manuskriptforfatter i maven.
Du behersker dansk og engelsk, gerne svensk/norsk og er velformuleret i skrift og tale, analytisk, struktureret, arbejdsom, metodisk og initiativrig. Du deler din viden, samarbejder og brænder for dit arbejde. Du har fornemmelse for, hvad en god film er rundet af, uden at blive for ”teoretisk” i dine begrundelser. Du må gerne have kørekort.

 

Praktisk info

Perioden løber ca. 6 mdr og svarer til en fuldtidsstilling – dog med mulighed for at følge et fag eller have studiearbejde sideløbende. Arbejdet er fleksibelt og du superviseres løbende. Praktikken foregår på Hauchsvej 17, 1825 Frederiksberg.

Du er under uddannelse og kan dokumentere, at praktikforløbet er meritgivende og godkendt på dit studie (og således SU-godkendt). Du må ikke modtage arbejdsløshedsgodtgørelse eller kontanthjælp under praktikken. Praktikpladsen er ulønnet.

 

Nimbus Film

…er et af Danmarks største filmselskaber og bor på 5 min fra Vesterport på Frederiksberg. Vi har  prisvindende film og tv-serier bag os og en masse spændende nyt under udvikling. Læs mere på www.nimbusfilm.dk

 

Ansøgning

Ansøgninger og spørgsmål rettes til Claus Thobo-Carlsen via mail på admin@nimbusfilm.dk. Ansøgninger og samtaler behandles løbende – så jo før du søger, des bedre chancer.