Jonas Frederiksen

Producer

Uddannet på Den Danske Filmskole 1999 – producerlinien.

Fast tilknyttet Zentropa Film i perioden 1999 – 2005 som line-producer, associate producer og producer på produktioner af Dariusz Steiness, Niels Arden, Lars Von Trier, Susanne Bier og Simon Staho.

I 2005 etablerede Simon Staho og Jonas Frederiksen XX Film, der siden har stået bag Simon Stahos produktioner.

2012 – ansat som producer på Nimbus Film.

Filmografi

Filmografi

EN DANS PÅ ROSER (2013) af Simon Staho

YOU AND ME FOREVER (2012) af Kaspar Munk

MAGI I LUFTEN (2009/2010) af Simon Staho

KÆRLIGHEDENS KRIGERE (2009) af Simon Staho

HIMLENS HJERTE (2008) af Simon Staho

DAISY DIAMOND (2007) af Simon Staho

BANG BANG ORANGUTANG (2005) af Simon Staho

DAY AND NIGHT (2004) af Simon Staho

DOGVILLE (2003) af Lars Von Trier

HALALABAD BLUES (2002) af Helle Ryslinge

CHARLIE BUTTERFLY (2002) af Dariusz Steiness

ELSKER DIG FOR EVIGT (2002) af Susanne Bier

FUKSSVANSEN (2001) af Niels Arden Oplev

FAMILY (2001) af Sami Saif & Phie Ambo

BESAT (1999) af Anders Rønnov Klarlund

THE VIDEO DIARY OF RICARDO LOPEZ (1999) af Sami Saif