Praktikant søges til stilling som grafisk designer

Nimbus Film tilbyder praktikplads til en grafisk designer, som vil opleve filmbranchen indefra med særligt henblik på at dygtiggøre sig i grafisk design og konceptuering af præsentationsmaterialer – primært i værktøjerne Photoshop/In Design/Illustrator.

Praktikperioden løber fra august 2020 til og med januar 2021

Du kommer til at sidde med meget alsidige opgaver, hvor du er med til at producere grafisk materiale i forbindelse med præsentation af film- og tvserie projekter. Du er med til at udvikle koncepter, art work, layout, identiteter, mood boards, præsentationsmaterialer, posters, webdesign, elementer til social media til intern og ekstern kommunikation – både til digitalt og på print. Du har et godt humør, er frisk på udfordringer og på at lære nyt og kan både arbejde selvstændigt og i teams.

Du indgår i et kreativt, dynamisk  og samtidig afslappet miljø i én af landets største filmselskaber, hvor du kan rendyrke din i forvejen specialiserede interesse for grafisk design og udvikle dig med med ansvarskrævende og afvekslende opgaver. Du samarbejder på tværs af teams og produktioner og får støtte til at administrere din tid og ressourcer.  

Som led i praktikken modtager du systematisk supervision og feedback. De deltager i interne seminarer og sociale arrangementer og får et stort netværk.

Du er under uddannelse og kan dokumentere, at praktikforløbet er meritgivende og godkendt på dit studie (og således SU-godkendt). Du må ikke modtage arbejdsløshedsgodtgørelse eller kontanthjælp under praktikken. Det er muligt at sprede praktikforløbet ud over semestret og skrive projekt i forbindelse med praktikken. Praktikken er ulønnet, men du modtager frokost m.m.

Nimbus Film er et af Danmarks største filmselskaber, vi producerer spillefilm og tv-serier til det danske og udenlandske marked og bor på Vesterbro.

Ansøgningsfrist:
Hvis du er interesseret så søg nu. Ansøgninger behandles løbende. Skriftlig ansøgning rettes til Claus Thobo-Carlsen på admin@nimbusfilm.dk.